Wasabi mix on sekoitus, joka vangitsee wasabin voimakkaan, mausteisen lämmön, ja se sopii erinomaisesti sushille, välipaloille sekä kastikkeiden ja salaatinkastikkeiden maustamiseen.
Kategoria: Yksittäiset mausteet
Maku ja aromi: puumainen-maamainen tuoksu, lämmin-mausteinen, hieman pippurinen aromi, jossa on katkera jälkimaku
Käyttö: Kurkuma antaa monille curryruoille tyypillisen kultakeltaisen värin, mutta sitä käytetään myös riisiruoissa, risotossa, kalakeitossa, chutneissa ja pohjoisafrikkalaisissa lampaanlihakeitoissa.
Vinkki: Jauhetta ei koskaan tulisi paistaa alussa tai keittää liian pitkään, muuten ruoka muuttuu liian katkeraksi.
Ainesosat: Kurkuma
Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä.
Sisältö: 50 g valkoisessa tinapakkauksessa
Saatavilla pakastettuna laivalla ja tuoreena.
Pyydetty täällä Mauritaniassa ja Dakhla.
Fisheries.intl@gmail.com
Kalastus täällä Mauritaniassa ja saatavilla pakastettuna laivalla ja tuoreena.
Voisi luulla, että viikuna kerätään kesällä! Mutta se riippuu lajista... Ja lajeja on paljon! Maapallolla on yli 240 viikunalajiketta. Villiviikuna, opuntia stricta, kerätään kypsänä myöhään syksyllä, alkutalvesta.
AMS European -yhtiö perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomian pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on nyt ja aina tiimimme ensisijainen huolenaihe, asiakkaidemme palveluksessa.
Tervetuloa makuelämysten maailmaan!
Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
gr
10
kiloa
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Pohjat
Neljännekset
Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Cerbère Cactus on yhdistys, joka sijaitsee Cerbèressä. Kaupunki eteläisimmässä Ranskassa! Kuivassa ilmastossa ja kuivilla mailla on otolliset olosuhteet barbarikaktusten viljelyyn. Kohtaaminen Anouk Lehideuxin, L'épineusen perustajan, ja Cerbère Cactuksen yhdistyksen välillä tapahtui kesäkuussa 2021! Erittäin kaunis kohtaaminen, joka johti moniin yhteistyöprojekteihin, jotka liittyvät barbarikaktusten sadonkorjuuseen.